Laky na nehty - Miss Sporty

17:33



Dnes bych s vámi chtěla probrat kousek velice důležitého tématu a to jsou nehty. Nehty jsou velice důležitou součástí naší osobnosti a i když si myslíme že občas nejdou vidět někdy nám udělají velikou paseku. Nebudete věřit, ale nehtů si kluci všímají hned po obličeji a postavě a někteří kluci si holku vybírají dokonce jen podle upravených a krásných nehtů. Proto vám dnes maličko zrecenzuji laky na nehty od Miss sporty, které jsou běžně dostupné v drogeriích a nejsou ani trošičku drahé. Člověk by čekal, že laky za tak malou cenu budou nekvalitní. Zde je to právě naopak. Zde si užijete za málo peněz velké věci. Tak jdeme na to.


Laky od Miss sporty musím opravdu pochválit. Miss sporty je značka, kterou popravdě moc nemusím, ale laky mi z této značky přijdou opravdu skvělé.  Nemám všechny odstíny, protože jsem typ, co vyhledává barevnější laky a moc nemusím odstíny růžové. Každopádně i tady mě červené a růžové laky překvapily. 

                               

           


                                             (080) Temně černá.

                                      (346) Krásná tyrkysová.
                                 (065) Růžová se třpytkami.

                                       (544) Dokonalá modrá.
                         (543) Růžová s kapkou červené.
                           (495) Nádherně fialková barva.
(063) Oranžová s kapkou růžové a se třpytkami.






Doufám, že se vám krátká prezentace laků od Miss sporty líbila. Určitě neváhejte a dejte nám vědět jaká barva na nehtech je právě pro vás ta nejoblíbenější.

Krásný den přeje Karolína :)










You Might Also Like

0 komentářů

Používá technologii služby Blogger.