Fanoušci či čtenáři z USA? / Fans or readers from USA? Article in English.

21:38

CZECH 

Ahojte! 
Vítám Vás u dalšího článku. Tento článek bude úplně jiný než všechny ostatní. Už jen z toho důvodu, že se alespoň část pokusím napsat v angličtině. Možná se ptáte proč. Je to proto, že když jsme se dívali na publicitu tak jsme zjistili, že máme celkem dost čtenářů z USA. A jelikož nevíme, zda-li jsou to Češi, kteří bydlí v USA nebo jestli to jsou opravdu lidé z Ameriky, tak jsme se rozhodli navázat kontakt i s nimi. Snad nad pochopíte.
Toto je pro dnešní článek v češtině asi všechno. Pokud si budete chtít přečíst i v AJ, tak se také omlouvám za mou angličtinu.

Krásný večer.
Christine xx.


ENGLISH
https://3.bp.blogspot.com/-75p09Bb8ouk/VZGodlwiMiI/AAAAAAAAADg/bqu90RtmIVc/s1600/sta%25C5%25BEen%25C3%25BD%2Bsoubor%2B%25282%2529.jpg

Hello! Welcome at our next article. It's our first article in English as you can see. First thing, what I want to write, is that I'm apologize for my English 'cause my English is really bad. So I am sorry.

We noticed, we have readers in USA. But we do not know, if you are Czech people livin' in USA or if you are American people. We will be so glad if you'll write to us on our e-mail: colours.of.life.blogspot@gmail.com or you can contact us here in comments. We want to know, where are you from or if you like this blog. Please write to us whatever you want. But maybe you could write to us if you want, we should start to write in English.

WE’RE SO EXCITED TO YOUR COMMENTS OR YOUR E-MAILS.

Have a nice evening.

Your Christine  xx


You Might Also Like

0 komentářů

Používá technologii služby Blogger.