Omluva? Konec? Pauza? Giveaway? Překvapení? Rozhovory? / Apology? End? Pause? Giveaway? Surprise? Interviews?

22:04

Ahoj! vítám Vás u dalšího článku. Tento článek nebude ani o fashion ani kosmetice, bude to spíš článek o tom jak to bude s blogem dál.

Jak jste si mohli všimnout, tak poslední dobou jsme nepřidávaly žádné nové příspěvky.
Chtěli bychom se moc omluvit, ale možná si říkáte, že máme prázdniny, takže máme určitě pořád čas. Ale tak to není! Každá máme něco a proto teď nejsme tak aktivní, podle toho se samozřejmě odvíjí i aktiva od Vás, což nás mrzí, ale nejsme aktivní my, nemůže očekávat od Vás, že budete aktivní, což chápeme. Ale určitě tohle neznamená konec! To ne! Jen nebudeme přidávat každý den, ale budeme se snažit alespoň jednou nebo dvakrát týdně něco přidat. Snad chápete, že i my máme prázdniny a nechceme je prosedět celé u počítače. Ale abych Vám alespoň trošku přiblížila co bude dál, tak mohu prozradit, že chystám rozhovor s blogerkou, možná i více blogerkami. Ale určitě se těšte!!!

A pokud se vše vydaří tak možná i překvapení. Sice také jen v podobě rozhovoru, ale možná to oceníte! Ale nechci předbíhat. Zatím je vše v jednání. Takže nic neslibuji... Uvidíme jak se vše bude vyvíjet.

A také jsem se rozhodla, že pokud budete alespoň trošku aktivní, myslím tím v podobě komentářů, tak bych mohla udělat i nějakou malou Giveaway. Ale to záleží pouze na Vás, zda-li začnete komentovat, nebo ne. Nechávám to na Vás.


Ještě jednou se moc omlouváme, ale snad nás chápete.




Krásný večer.
Christine xx

You Might Also Like

0 komentářů

Používá technologii služby Blogger.